LECUQ

LECUQ lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 499 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij LeCuq. Meer weten? Ontdek meer

9 aug 2022 om 8:38 heel erg lekker! aanrader. dankjulliewel.
7 aug 2022 om 19:48 Ontzettend lekker gegeten. Kwam goed heet aan. De chicken tenders waren heerlijk mals. Broodjes en friet ontzettend lekker. Hier gaan we zeker vaker bestellen.
6 aug 2022 om 21:25 Heerlijke kip!
6 aug 2022 om 7:13 Beetje jammer dat het alleen kip en friet is.. dat je bij moet bestellen als je iets er bij wil. Kip was wel heerlijk. Maar voor dat bedrag… beetje duur
10 jul 2022 om 0:37 Prijzig maar wel beste kip van de stad. Goed warm. Incl. Zilverfolie was de halve kip 525g (niet 600g zoals aangegeven). 9/10
30 jun 2022 om 8:07 Ben Lang niet meer zo aangenaam verrast. Eten 5/5. Bezorging 5/5. Iets aan de prijzige kant maar geen moment spijt gehad.
29 jun 2022 om 21:19 Bezorging van thuisbezorgd was slecht en veel te laat. Eten prima voor wat het is; malse kip, friet en bier.
27 jun 2022 om 10:43 My new favorite in Groningen. quick delivery, food was amazing, particularly the chicken strips. Give it a try!
17 jun 2022 om 9:09 Heerlijk weer! Vorige keer ging er wat fout, maar dat was nu super hersteld. Had nu wat extra’s bij al het lekkers gekregen. Bezorger ook super vriendelijk.
4 jun 2022 om 20:36 In plaats van de bestelde hele kip ontving ik een halve. Kan gebeuren maar vervolgens bij het plaatsen van de klacht niks meer vernomen van het restaurant of thuisbezorgd. Dat kan ik niet waarderen. Inmiddels wacht ik anderhalf uur op reactie.
2 jun 2022 om 19:45 Er zou 600gram kip bij zitten, maar dit bleek 489gram (incl aluminiumfolie) te zijn. Als het nou om 20g ging, maar dit verschil is wel erg groot…Voor zo’n bedrag waar je al minder krijgt dan eerder (piri piri dip, appelcompote, mayonaise).
30 mei 2022 om 19:48 Alles smaakte, behalve de coleslaw. Deze was smaakloos en veel te klein voor de 2.96