LECUQ

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 518 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij LeCuq. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 5:01 Erg lekker gegeten. Maaaaar ik vond het echt te duur voor de hoeveelheid wat je krijgt. Portie patat was lekker maar erg klein, en je krijgt niet eens saus. De kip was wel heerlijk mals en goed klaargemaakt. Ik had 1 persoons kip menu.
29 nov 2022 om 9:44 Perfect takeout order. On time and nicely packaged. Please add more sides to the takeout menu! Options were fries or fries. Would love some steamed vegetables. Coleslaw was good. Roast chicken was moist, hot, tender! Will be back.
28 nov 2022 om 19:47 Best chicken in town
28 nov 2022 om 10:29 Altijd heerlijk eten, bezorging was echter niet volgens het afgesproken tijdstip. De patat kwam ook wat lauw aan. Dit is in het verleden beter gegaan.
25 nov 2022 om 19:49 I ordered in the afternoon and chose earliest delivery option 17:45. Food came at 18:30 which meant I had to make different dinner for my child and eat the food cold as it crossed with bed time....
24 nov 2022 om 1:04 Super !
9 okt 2022 om 1:07 Lekker, maar dit was toch de laatste keer voor ons. De prijs-kwaliteitverhouding is namelijk erg slecht geworden. Bijna €38 moeten betalen voor een stukje (kleiner geworden) kip zonder dip, een burger en 2 patatjes (zonder saus). Verandering nodig!
22 sep 2022 om 20:22 Afgezien dat de kip heerlijk was vonden we de prijs best hoog voor dit summiere gerecht…een klein salade of komkommer erbij maakt het toch meer af…jammer van de eerste indruk van dit nieuwe restaurant.
13 sep 2022 om 7:53 het was lekker! wel prijzig, de coleslaw vind ik erg duur voor zo'n klein bakje. de service weer prima!
28 aug 2022 om 19:46 Was weer lekker!
26 aug 2022 om 8:51 heel erg lekker! en super service. dank jullie wel!
9 aug 2022 om 8:38 heel erg lekker! aanrader. dankjulliewel.