LECUQ

LECUQ lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 288 beoordelingen
8 apr 2020 om 23:14 Die kip was zo zacht en de asian marinade super smaakvol! Made my day :)
7 apr 2020 om 21:44 LeCuq: 5 sterren, zoals altijd. De bezorger van Thuisbezorgd en de klantenservice: 1 ster. Hier kan LeCuq niets aan doen, dus ik laat geen negatieve beoordeling achter voor de bezorging op deze pagina.
7 apr 2020 om 21:05 good quality food and deliver on time.. perfect service
5 apr 2020 om 22:14 Speedy service and tasty food! Will definitely order from here again!
4 apr 2020 om 12:47 Kwalitatief de beste vergeleken met alle bezorg kiprestaurants in Groningen. Ik heb ze allemaal uitgeprobeerd, LECUQ is de beste
3 apr 2020 om 20:06 Vers en smakelijk, heerlijke zoete aardappel friet en malse kip! De kool salade is ook vers en tasty.
2 apr 2020 om 19:51 Helaas de verkeerde saus geleverd bij de zoete aardappel friet. Verder top.
1 apr 2020 om 20:25 Zoals altijd zeer goed. Nu we niet naar het restaurant kunnen is het fijn dat het malse kippetje nu met zoete aardappelfriet thuis komt :-)
30 mrt 2020 om 20:20 Heel lekker! We gaan er normaal gesproken wel eens uiteten, maar aangezien dat nu niet kan, dachten we: Laten we het dan maar bestellen. Net zo lekker, zeker aan te raden!
30 mrt 2020 om 9:08 Duur, maar waanzinnig lekker! Van patat tot kip, alles klopt!
30 mrt 2020 om 8:40 Ontzettend lekkere, malse kip. Heerlijke wedges en een erg smakelijke maïskolf. Blij verrast, een aanrader! En op de minuut nauwkeurig bezorgd, wauw!
29 mrt 2020 om 21:07 Super snel. Malse kip en goed warm. Lekker!